Publicat el

12 de febrer: Kika superbruixa

Dissabte 12 de febrer a les 16.30 de la tarda, sempre al Cinema Utopia, es projectarà la pel.lícula infantil Kika Superbruja y el libro de hechizos. Ho heu endevinat: és la pel.lícula infantil del XVIIIè Cicle de Cinema del Centre Català de Luxemburg.

Kika

Aquesta cinta, dirigida per Stefan Ruzowitzky i protagonitzada per Pilar Bardem i Alina Freund, explica les aventures de la Kika, una nena bruixa creada per l’autor alemany conegut com Knister.

En aquesta pel.lícula, la vella bruixa Surulunda ja no pot més: el malvat mag Hieronymus ha tornat a intentar robar-li el seu llibre d’encanteris i l’ha salvat només de casualitat (i gràcies a un drac volador una mica golafre, l’Héctor). Ha arribat l’hora de trobar una successora. Se n’encarrega el mateix Héctor, que aterra amb el llibre a casa de la petita Kika i així comença el caos. La jove bruixa, amb la seva inexperiència, donarà peu a tota una sèrie d’esveniments espectaculars i divertits. Mentrestant, el mag Hieronymus intenta convertir-se una altra vegada en l’amo del món.

Per a tota la família.