Publicat el

4 i 6 de febrer: continua el XIX Cicle de Cinema

El XIXè Cicle de Cinema del Centre Català de Luxemburg continuarà en aquest fred i assolellat febrer. Les projeccions tenen lloc al cinema Utopia (al barri del Limpertsberg, de la capital del país). La pròxima sessió serà dissabte 4 de febrer a les 16.30 hores amb la pel.lícula Donkey Chote, de José Pozo. Es tracta, potser ho heu endevinat, de la pel·lícula infantil d’aquesta edició. Aquesta simpàtica cinta recrea la història del Quixot des del punt de vista de l’ase Rucio.

La maleta mexicana

Dilluns 6, a les 21.00 hores, al mateix Cinema Utopia, reprenem el cinema adult. Podrem seguir La maleta mexicana, de Trisha Ziff. Aquest documental ens parlarà de Mèxic, de la Guerra Civil Espanyola i de l’exili dels catalans a partir d’un episodi curiós: la troballa a Mèxic d’una maleta que contenia algunes fotos que grans fotògrafs van fer durant els anys del conflicte.

El cicle el completen:

  • Dilluns 13: Open 24 hores, de Carles Torras
  • Dijous 16: Catalunya über Alles, de Ramon Térmens (que ens acompanyarà en la projecció)