Publicat el

9 de febrer: taula rodona sobre la nova immigració

El CLAE (Comité de Liaison des Associations d’Étrangers) organitza una conferència sobre la nova immigració a Luxemburg. Serà dijous 9 de febrer, a les 18.30 hores, al local del CLAE (26, rue de Gasperich; Luxemburg). Se centrarà sobretot en el cas de països “llatins” molt presents a Luxemburg que s’han tornat a convertir en països d’emigració al cap de molts anys: Portugal, Itàlia, Espanya i Catalunya.

Hi participaran: Chiara Petracca, Primera Secretaria de l’Ambaixada d’Itàlia a Luxemburg; Sergio Cuesta, Cònsol d’Espanya a Luxemburg; José Eduardo de Carvalho Rosa, Cònsol General de Portugal; Paola Cairo, redactora de la revista PassaParola; Antoni Montserrat, vicepresident del Centre Català de Luxemburg, i José Trindade, president del Centro d’Apoio Social et Associativo no Luxemburgo.

Diumenge 12, el CCL organitza dues activitats més. I dilluns 13 continua el Cicle de Cinema.