Publicat el

23 d'abril: Sant Jordi

Avui, 23 d’abril, el Centre Català celebra una de les diades més estimades a Catalunya: Sant Jordi. Ho farem obrint la nostra tradicional parada de llibres i roses al local (88, rue de la Semois; Ciutat de Luxemburg) a partir de les quatre de la tarda. Hi podreu trobar les darreres novetats a molt bon preu, a més d’altres títols força interessants. Ja sabeu que, en comprar un llibre, rebreu una rosa com a obsequi. A continuació, a partir de dos quarts de nou del vespre, ens asseurem a sopar per acabar de festejar un dia tan especial.

Enguany, en ocasió del 25è aniversari del Centre Català de Luxemburg, aprofitarem les postres d’aquest sopar per presentar el guanyador del primer premi literari convocat pel CCL: «Sant Jordi a mil». Anunciarem l’obra guanyadora i demanarem a l’autor o autora que la llegeixi per al públic.

Recordeu, a més, que les activitats del CCL continuen dijous, a les 19.15, amb la conferència de Josep-Lluís Carod-Rovira.