Publicat el

12 de novembre: conferència de Salvador Milà

Amb la perspectiva de les eleccions al Parlament de Catalunya del dia 25 de novembre, el Centre Català de Luxemburg ha convidat a la majoria de les forces polítiques que formen part del Parlament de Catalunya a enviar-nos un representant perquè ens expliqui el seu punt de vista sobre la situació actual de Catalunya.

El nostre segon convidat serà Salvador Milà, d’Iniciativa per Catalunya – Els verds. Diputat al Parlament i antic conseller de Medi Ambient, ens explicarà com veuen ell i la seva formació les properes eleccions, els esdeveniments que hi han dut i el que pot succeir després. Serà a les 19.00 hores al local del CCL (88, rue de la Semois; Luxembourg Ville)

El cicle de debats polítics continuarà amb Santiago Fisas, del PP, el dia 14 de novembre (a les 20.00 hores al local) i una setmana més tard, el dia 21, amb Salvador Sedó d’UDC. Estem a l’espera de la confirmació del representant del PSC.