Publicat el

2 de febrer: Las aventuras de Tadeo Jones

En el marc del XXè Cicle de Cinema del Centre Català, dissabte 2 de febrer serà el torn de la pel·lícula infantil. Per problemes d’última hora, hem hagut de canviar la cinta prevista, però la que hem triat no desmereix gens el cicle i farà passar una molt bona estona a la mainada i als acompanyants: Las aventuras de Tadeo Jones.

TADEO_JONES_FINAL_BAJA

Dirigida per Enrique Gato, amb guió de Javier López Barreira, Jordi Gasull, Gorka Magallón, Ignacio del Moral i Neil Landau, i amb les veus de José Mota, Óscar Barberán i Michelle Jenner, aquesta producció catalana ha estat la gran sorpresa del 2012, en el qual ha aconseguit uns resultats espectaculars a la taquilla.

La projecció serà al cinema Utopia (16, avenue de la Faïencerie; Luxembourg-Ville) a les 16.30.

El cicle de cinema continuarà amb Abans que el temps ho esborri, dilluns 4 de febrer a les 21.30. Per a aquesta projecció comptarem amb la presència dels dos guionistes: Javier Baladia i Victoria Bermejo.