Publicat el

4 de febrer: Abans que el temps ho esborri (en presència dels guionistes)

Dilluns 4 de febrer, a les 21.30 al cinema Utopia, continuant amb el XXè Cicle de Cinema del Centre Català de Luxemburg, us convidem a la projecció del documental Abans que el temps ho esborri (2011).

Abans que el temps ho esborri

Aquesta obra de Mireia Ros, basada en un llibre de Javier Baladia, és una crònica en sèpia de l’alta burgesia catalana de principis del segle XX. Tota una passejada, irònica, per la Barcelona del tombant de segle, a través dels records recopilats per un dels seus descendents, que ens condueix a l’edat d’or d’una èlit cosmopolita i culta.

Aquesta sessió serà molt especial perquè comptarem amb la presència dels dos guionistes de la pel·lícula: Javier Baladia i Victoria Bermejo. Ells ens ajudaran a presentar la cinta, respondran a les vostres preguntes i potser ens explicaran alguna curiositat del rodatge.

L’endemà, a les 19 hores, al Foyer Européen, Javier Baladia ens oferirà una breu conferència sobre el seu llibre i, a continuació, demostrarà les seves qualitats com a cantant de boleros.

El cicle continuarà dilluns 11 amb Una pistola en cada mano, de Cesc Gay.