Publicat el

Setmana de la Diada-Tricentenari (preliminar)

Ara farem vacances, però tornarem al setembre carregats d’activitats. Aquí en teniu un resum ràpid per tal que feu un apunt a l’agenda abans de marxar:

  • Diumenge 7 de setembre: tradicional Festa de la Rentrée, sardanes i dinar.
  • Dijous 11 de setembre: recepció amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya al local del Centre Català de Luxemburg. La soprano Ruth Nabal amb l’acompanyament de Maria Eulàlia Reverter (fagot) intepretaran diverses peces musicals.
  • Diumenge 14 de setembre: conferència (en català) al local del Centre Català de Luxemburg a les 17.30 hores de l’escriptor Albert Sánchez Piñol.
  • Dilluns 15 de setembre: espectacle teatral «Maleïts poetes» al Centre Cultural de l’abadia de Neumünster. L’actriu Sílvia Bel, acompanyada de la Llúcia Vives a la veu i el piano de Carles Beltran, es capbussen dins la història més fosca i viva de la literatura: l’obra dels poetes «maleïts».

Al setembre hi ha previstes dues activitats més: dijous 18, la sessió del Cafè Literari per parlar sobre Mars del Carib, de Sergi Pons Codina, i la trobada de casals catalans d’Europa dels dies 27 i 28. A més, podria ser que es repetís l’excursió en bicicleta.

Que tingueu unes bones i merescudes vacances.