Publicat el

Diumenge 7 de setembre: festa de la rentrée

Aquest 2014 es compleixen 300 anys de l’onze de setembre de 1714. Per aquest motiu, el Centre Català de Luxemburg vol donar més volada a les activitats que cada any dediquem a la Diada Nacional de Catalunya. Enguany, doncs, acollirem un recital el dia 11, la conferència d’Albert Sánchez Piñol el dia 14 i l’espectacle de música i poesia «Maleïts poetes» el dia 15.

Però, per començar, el dia 7 celebrarem amb sardanes i un dinar la festa de la rentrée i l’inici d’aquesta setmana especial de la Diada. Un any més convidem tots els amics i amigues del CCL a agafar forces per afrontar la nova temporada. Com és tradició, ballarem sardanes a l’esplanada de la Place de l’Europe (davant de l’Hotel Melià, al barri de Kirchberg, Luxembourg Ville) i, després de les danses, el CCL convida a tots els socis i amics a dinar i a gaudir de les excel·lents especialitats gastronòmiques de l’Hotel Melià.

Recordeu: diumenge 7 de setembre de 2013, a partir de les 12.30 hores. Els preus del dinar són: 20 euros socis; 28 euros no socis i 10 euros menors fins a 12 anys.

Us agrairíem que ens confirmeu, per e-mail o per telèfon, la vostra presència abans del dijous dia 4 a l’adreça de contacte o al telèfon 00352-691425565.