Publicat el

Dijous 11 de setembre: recepció en motiu de la Diada

El dia 11 de setembre se celebra la Diada Nacional de Catalunya, enguany en el marc del Tricentenari del final de la Guerra de Successió. Per aquest motiu, aquest 2014, el Centre Català de Luxemburg organitza una sèrie d’activitats al voltant d’aquesta efemèride per donar a aquest aniversari rodó el relleu que es mereix.

diada2014_generalitat

Així doncs, el dia 11, a partir de les 19.15, us convidem al local del Centre Català (88, rue de la Semois; Luxembourg ville) a una recepció que permetrà commemorar la Diada. L’acte s’estructurà en diverses parts: una breu introducció, un recital i una copa de cava per brindar. El recital correrà a càrrec de dues catalanes residents a Luxemburg. La soprano Ruth Nabal i Maria Eulàlia Reverté al fagot interpretaran diverses peces musicals per fer més amena (i emotiva) la vetllada.

Les següents activitats d’aquesta setmana dedicada a la Diada i al Tricentenari seran la conferència de l’escriptor Albert Sánchez Piñol (14 de setembre) i l’espectacle «Maleïts poetes» (15 de setembre).