Publicat el

Dilluns 15 de setembre: Maleïts poetes

Dilluns 15 de setembre, a les 20.00 hores, l’abadia de Neumünster acull l’últim acte de la setmana que el Centre Català de Luxemburg dedica enguany a la Diada i al Tricentenari. Es tracta d’un espectacle de música i poesia titulat «Maleïts poetes».

maleitspoetesportada_petit

L’actriu Sílvia Bel, acompanyada de la Llúcia Vives a la veu i el piano de Carles Beltran, es capbussen dins la història més fosca i viva de la literatura, l’obra dels poetes «maleïts». Versos de passió, amor, ràbia i melangia, construïts pels autors que més han regirat les nostres vísceres. Això vol dir, és clar, Baudelaire, però també Pasolini, Miquel Bauçà, Palau i Fabre, Blai Bonet, Sylvia Plath, Andreu Vidal, Verdaguer, Nicanor Parra i altres poetes seleccionats per Andreu Gomila.

La llengua principal de l’espectacle és el català, però hi haurà lectures també en castellà, italià i francès.

Podeu consultar una descripció més completa de l’espectacle en aquest dossier. I, fins i tot, llegir l’article que va publicar el diari Le Quotidien.

Podeu reservar les entrades per telèfon al 262052444 i, a partir de dijous 11, també podreu comprar-les al web de Neumünster.