Publicat el

Dimarts 10 de novembre: «La Catalogne: défis ou opportunités pour l’Europe?»

En col·laboració amb el Diplocat, el Centre Català us convida a una conferència-debat al Cercle Cité (Place d’Armes, Luxembourg ville) sota el títol «La Catalogne: défis ou opportunités pour l’Europe?».

Després d’una breu presentació a càrrec d’Albert Royo, Secretari General del Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya, i de Jordi Gairín, president del CCL, podreu escoltar la taula rodona en què participaran Philippe Poirier, de la Universitat de Luxemburg i la Sorbona de París, Vincent Laborderie, de la Universitat Catòlica de Louvain, i Mercè Barceló, de l’Autònoma de Barcelona.

El debat posterior el moderarà Josep Maria Cerdà, membre de l’Assemblea Nacional Catalana a Luxemburg. Finalment, la clausura anirà a càrrec de Martí Anglada, delegat de la Generalitat de Catalunya a França i Suïssa.

Podeu trobar més informació en el document adjunt.