Publicat el

2a sessió del cicle «L’essentiel du cinéma catalan»: Atraccions i serials

Dijous 12 de maig, a les 18.30, a la Cinémathèque, continua el cicle dedicat als bàsics del cinema català amb una interessantíssima sessió que porta per títol «Els orígens. Atraccions i serials». En aquesta ocasió podrem veure tres peces:

L’hereu de can Pruna (Segundo de Chomón, 1904, 6 minuts)
Barcelona en tranvía (Ricardo de Baños, 1909, 8 minuts)
La secta de los misteriosos (Albert Marro, 1917, 74 minuts)

Una sàtira de Segundo de Chomón, un passeig per la Barcelona de 1909 i un serial d’aventures il·lustren els orígens del cinema a Catalunya.

El cicle «L’essentiel du cinéma catalan» està dedicat a les pel·lícules considerades «bàsiques» del cinema català. Ha estat possible gràcies a la col·laboració entre la Filmoteca de Catalunya i la Cinémathèque de Luxemburg, on tindran lloc totes les projeccions.

 

la secta