Publicat el

Nit de l’havanera amb el grup Peix Fregit

Enguany la Nit de l’Havanera tindrà lloc el 18 de juny, a partir de les 20.00, al Sang&Klang (1, rue des Trois Glands, Luxembourg Ville).

El programa, com altres anys, inclou sopar, bona música, bon ambient i festa: una òptima manera de donar la benvinguda a l’estiu. El menú de la nit consistirà en pa amb tomàquet, pernil, formatge, fuet, botifarres, truita de patata, coca de Sant Joan, cava i el tradicional cremat. El menú musical queda enguany en les virtuoses mans del grup Peix Fregit, un dels millors i més coneguts grups d’havaneres de Catalunya.

Els preus són de 30 euros (socis del Centre), 20 euros (estudiants i persones que busquen feina) i 35 euros (preu general). Us demanaríem que reservéssiu per correu electrònic a la nostra adreça habitual.

peix-fregit-3