Publicat el

Conferència de Ramón Cotarelo García

cotarelo 2

Dimecres 29 de juny, a les 19.00 hores, al local (88, rue de la Semois; Luxembourg Ville), tenim el plaer de convidar-vos a una interessantíssima conferència (en castellà):

La situació política actual a Espanya i a Catalunya

La pronunciarà en Ramón Cotarelo García, conegut politòleg espanyol, professor i catedràtic d’universitat, així com tertulià, escriptor i traductor.

Ramón Cotarelo García (Madrid, 1943) es llicencià en ciències polítiques i sociologia a la Universitat Complutense de Madrid. Posteriorment ha fet postgraus a la Universitat de Frankfurt i a la Universitat de Lancaster. Podeu llegir aquí la seva biografia completa.

De 1984 a 1988 fou vicerector de la Universitat Nacional d’Educació a Distància, i actualment n’és catedràtic de Ciències Polítiques i de l’Administració. Ha traduït al castellà, entre d’altres, obres de Norbert Elias, George Simmel i Jürgen Habermas (La Reconstrucción del materialismo histórico). També forma part del consell editorial del diari Público.

En les seves obres ha fet una anàlisi crítica de la transició espanyola des del punt de vista de l’esquerra. També va criticar les accions de la premsa dretana i del propi Partit Popular contra el govern de Felipe González davant les eleccions generals espanyoles de 1993 i 1996.

Podeu llegir el seu interesant blog: http://cotarelo.blogspot.be/