Publicat el

Conferència sobre “El llibre de les bèsties” de Ramon Llull

AnyLlull

Dimecres 14 de desembre a les 19.30, el Centre Català de Luxemburg, amb la col·laboració de l’Institut Francès, acull una conferència de la professora Mònica Güell sobre el filòsof Ramon Llull amb el títol: «Le Llibre de les bèsties de Ramon Llull, un miroir de princes catalan».

Enguany se celebra l’Any Llull en ocasió dels 700 anys de la mort del gran escriptor, teòleg, filòsof, místic, predicador i pensador mallorquí i des del Centre Català també hem volgut sumar-nos a l’homenatge. Per aquesta raó, hem convidat Mònica Güell, professora de la Sorbona de París, a oferir-nos una conferència sobre aquest destacat personatge de la cultura catalana i europea. En concret, la professora Güell ens parlarà, en francès, d’una de les obres més populars de Llull: el Llibre de les bèsties.

Mònica Güell, amb una sòlida formació en l’àmbit de la filologia romànica, és professora de la Universitat de París-Sorbona des de 2009, on dirigeix, a més, el Centre d’Études Catalans. Autora d’una llarga llista de publicacions (incloses col·laboracions i revistes), forma part del CRIMIC (Centre de Recherches Interdisciplinaires sur les Mondes Ibériques Contemporains).

Us esperem, doncs, al local (88, rue de la Semois; L-2533 Luxembourg ville) a les 19.30 de dimecres 14.

Institut Français Luxembourg