Publicat el

Concert de Pau Alabajos

pau_alabajos

Aprofitant la seva gira europea, el cantautor valencià Pau Alabajos farà parada a Luxemburg. Serà dissabte 10 de desembre, al local del Centre Català de Luxemburg (88, rue de la Semois; L-2533 Luxembourg ville), a les 19.00 hores. Tindreu l’oportunitat d’escoltar, en format «gairebé acústic», una de les veus més conegudes (i reconegudes) de la música que es fa avui al País Valencià.

Nascut a Torrent el 1982, Alabajos va emprendre la carrera musical el 2003. Fins ara, ha publicat set discos, com ara Futur en venda (2004) o Teoria del caos (2008). El seu darrer treball té com a títol L’amor i la ferocitat (2016), i el podeu descobrir en el següent enllaç. És membre del Col·lectiu Ovidi Montllor i un gran amant de la Nova Cançó, que sol versionar en els seus discos i recitals. Com han fet altres cantautors que admira, ha posat música a versos de Salvador Espriu, Bartomeu Rosselló-Pòrcel o Vicent Andrés Estellés. Al llarg de la seva carrera, ha estat distingit amb diversos guardons (premis Ovidi, Enderrock, Muixeranga). En paral·lel, col·labora amb columnes d’opinió en diferents mitjans de la premsa escrita.

No us ho perdeu. El preu de l’entrada és de només 10 euros per als socis (12 per als no socis).