Publicat el

Dinar de Nadal i gran Festa del Tió

14648726151_131cd9b535_o modif

El Centre Català de Luxemburg us convida a la darrera activitat de l’any i una tradició ja ben arrelada: el Dinar de Nadal i la Festa del Tió. Serà diumenge 18 de desembre, durant el migdia i la tarda.

El dinar començarà a les 13.30, a la sala Sang & Klang (1, rue des Trois Glands; Luxembourg Ville). Tothom que vulgui assistir al dinar ha de portar alguna cosa per menjar, més o menys a les 13.00 per tenir temps de preparar el buffet. Per la seva part, el CCL aportarà la beguda.

A les 16.15, a la mateixa sala, tindrà lloc la tradicional Festa del Tió. Aquest any, comptarem amb l’animació de Carles Cuberes. No faltaran els regals del tió, una xocolatada, jocs, cançons i
altres activitats per a petits i grans.

Us agrairíem que reservéssiu abans de divendres dia 16 a aquesta adreça. A la reserva, especifiqueu què portareu per menjar, si veniu al dinar, i, si només veniu al tió, us preguem que ens envieu el nom i l’edat dels nens que hi participaran per tal de personalitzar el regal.

El preu per a ambdues activitats és de 15 euros. Recordeu que podeu venir només al dinar o només a la Festa del Tió, però cal que ens ho feu saber. Evidentment molt millor si us animeu a participar a les dues activitats.