Publicat el

Xerrada del periodista Rafael Poch

El cap de setmana del 3 al 5 de març té lloc una nova edició del Festival de les Migracions i del Saló del Llibre que organitza el CLAE. Una de les nombroses presentacions que s’hi succeiran està organitzada pel Centre Català de Luxemburg en col·laboració amb AREL. Es tracta d’una trobada amb el periodista Rafael Poch, que tindrà lloc dissabte 4 de març a les 18.30, a la sala 1 de LuxExpo.

rael poch

Rafael Poch Feliu ha estat més de vint anys corresponsal del diari La Vanguardia a Moscou i a Pequín. Després, va exercir també de corresponsal a Berlín (entre 2008 i 2014) i va treballar per al Die Tageszeitung i per a l’agència de premsa DPA (Hamburg). Ha escrit diversos llibres sobre la fi de la Unió Soviètica i sobre Xina, i ha participat en un llibre col·lectiu d’assajos sobre l’Alemanya de l’«eurocrisis». Actualment, és corresponsal de La Vanguardia à París. Poch és un analista lúcid, ben documentat i probablement fonamental per aconseguir comprendre la realitat europea i els principals moviments geoestratègics en què participen les gran potències.