Publicat el

Calçotada 2017

Ja tenim data! La Calçotada del Centre Catalá de Luxemburg en l’any del 30è aniversari se celebrarà diumenge dia 2 d’abril a les 13.00 hores, al Local dels Scouts de Belair (Rue des Celtes 38A, Merl; Luxembourg Ville). Com sabeu, l’aforament d’aquest local on hem celebrat les darreres calçotades és limitat (100 places adults) i us convé inscriure-us com més aviat millor.

La inscripció ja és oberta, de moment només per a socis, fins al dia 19 de març. Per formalitzar la reserva, cal que ens envieu un mail a l’adreça de contacte, on indiqueu el nom dels participants i l’edat únicament dels menors inscrits. Un cop fet això, cal fer el pagament al número de compte del CCL (LU42 1111 0921 6616 0000 a la CCP). Cal deixar ben clar el concepte “Calçotada + el vostre nom” a l’ingrés.

L’ordre d’arribada de l’ingrés bancari serà el que marcarà l’ordre d’inscripció.

El menú d’enguany no inclou sorpreses i consistirà en calçots cuinats per amoroses mans, salsa romesco (importada directament d’Alcover), botifarres, costelles de xai, vi, cava, postres i cafè. Els preus tampoc canvien respecte a l’any passat: 48 euros (adults no socis), 38 euros (adults socis del Centre) i 11 euros (menors de 7 a 15 anys). Per als menors de 7 anys és gratuït.