Publicat el

“Gràcies per la propina” (retrospectiva de cinema català)

Fa gairebé 25 anys, el Centre Català de Luxemburg va tenir la idea d’organitzar un petit cible de cinéma amb l’objectiu de mostrar al cinema Utopia les millors pel·lícules d’una producció cinematogràfica gairebé desconeguda al Gran Ducat.

Avui agraïm a la Cinémathèque de Luxemburg i a la Filmoteca de Catalunya l’ajut a l’hora d’organitzar aquesta retrospectiva. Això ens permet de celebrar aquest anniversari oferint a tots els cinèfils de Luxemburg sis pel·lícules d’allò més interessants i representatives de tots aquests anys de fidelitat al setè art.

Dissabte 16 de novembre, a les 20.30, podreu veure Gràcies per la propina (1997) de Francesc Bellmunt. A partir de la novella homònima de Ferran Torrent, ens porta una història de formaci, de creixement, de pèrdua de la innocència infantil a la València de la dècada de 1960.

Gràcies per la propina