Publicat el

“Tres dies amb la família” (retrospectiva de cinema català)

Fa gairebé 25 anys, el Centre Català de Luxemburg va tenir la idea d’organitzar un petit cible de cinéma amb l’objectiu de mostrar al cinema Utopia les millors pel·lícules d’una producció cinematogràfica gairebé desconeguda al Gran Ducat.
Avui agraïm a la Cinémathèque de Luxemburg (on tenen lloc totes les projeccions) i a la Filmoteca de Catalunya l’ajut a l’hora d’organitzar aquesta retrospectiva. Això ens permet de celebrar aquest anniversari oferint a tots els cinèfils de Luxemburg sis pel·lícules d’allò més interessants i representatives de tots aquests anys de fidelitat al setè art.

Les dues pel·lícules de Mar Coll van causar una molt bona impressió quan van passar al cicle del gener. Per aquest motiu, no deixarem perdre l’ocasió de reveure Tres dies amb la família (2009) dimarts 28 a les 18.30. Una història familiar, com el títol indica, que comença quan la Lea torna a casa després de la mort del seu avi.