Publicat el

“El orfanato” (retrospectiva de cinema català)

Fa gairebé 25 anys, el Centre Català de Luxemburg va tenir la idea d’organitzar un petit cible de cinéma amb l’objectiu de mostrar al cinema Utopia les millors pel·lícules d’una producció cinematogràfica gairebé desconeguda al Gran Ducat.

Avui agraïm a la Cinémathèque de Luxemburg i a la Filmoteca de Catalunya l’ajut a l’hora d’organitzar aquesta retrospectiva. Això ens permet de celebrar aquest anniversari oferint a tots els cinèfils de Luxemburg sis pel·lícules d’allò més interessants i representatives de tots aquests anys de fidelitat al setè art.

Dijous 23 de novembre, a les 18.30, podeu patir a gust amb aquesta inquietant producció dirigida per Juan Antonio Bayona i interpretada per Belén Rueda. El orfanato (2007) ens parla de la Laura, que va passar la infantesa en un orfanat envoltada de nens que eren com els seus germans. D’adulta, s’instal·la a la mateixa casa on hi havia hagut l’orfanat, aquesta vegada amb el marit i el fill.