Publicat el

Dinar de Nadal i Festa del Tió 2017 amb País de Xauxa

Un any més tenim el plaer de convidar-vos a la darrera activitat de l’any, una de les més populars i esperades: el dinar de Nadal i la Festa del Tió. Enguany serà diumenge 17 de desembre.

Com hem vingut fent darrerament, la tradicional Festa del Tió es presenta acompanyada d’un Dinar de Nadal, que començarà a les 13.30, a la sala Sang & Klang (1, rue des Trois Glands; Luxembourg Ville), al Pfaffental. Tothom que vulgui assistir al dinar ha de portar alguna cosa per menjar i venir més o menys a les 13.00 per tenir temps de preparar el bufet. Per la seva part, el CCL aportarà la beguda.

A les 16.15, a la mateixa sala, tindrà lloc la tradicional Festa del Tió. Aquest any, comptarem amb la companyia d’espectacles

PAÍS DE XAUXA

Que ens presentarà l’espectacle FEM UN PESSEBRE.

Tampoc faltaran els regals del tió, una xocolatada, jocs, cançons i altres activitats.

Us agrairíem que reservéssiu abans del divendres dia 15 a la nostra adreça de contacte. A la reserva, especifiqueu què portareu per menjar i l’edat i els noms dels nens que participaran al tió.

El preu per a ambdues activitats és de 15 euros. Recordeu que podeu venir només al dinar o només a la Festa del Tió, però cal que ens ho feu saber. Evidentment molt millor si veniu a les dues activitats.

Fem un pessebre