Publicat el

Projecció de «Tadeo Jones: El secreto del Rey Midas» (25è Cicle de Cinema)

El Cicle de Cinema del Centre Català de Luxemburg assoleix enguany una fita d’aquelles que fa goig de celebrar, és a dir, arriba a la 25a edició. Per tant, hem preparat un bon programa al qual encara podríem afegir-hi algunes activitats paral·leles (tan aviat com sigui possible actualitzarem la informació). Com en edicions anteriors comptem amb el suport del cinema Utopia, on tindran lloc totes les projeccions.

La pel·lícula infantil d’aquesta edició és El secreto del Rey Midas, que veurem dissabte 3 de febrer a les 16.30 al cinema Utopia. Es tracta de la segona part de l’exitosa Las aventuras de Tadeo Jones, producció de 2012 que va assolir un gran èxit de públic, va conquerir diversos premis i va acumular crítiques positives. Malgrat la pressió per fer-ne una segona part ràpidament, l’equip d’Enrique Gato ha trigat uns anys i els resultats han estat excel·lents. No us perdeu aquest segon lliurament de les aventures del simpàtic Tadeo.

Direcció: Enrique Gato i David Alonso; guió: Gorka Magallón, Javier Barreira, Jordi Gasull, Ignacio del Moral i Neil Landau; veus: Óscar Barberán, Michelle Jenner i José Corbacho.