Publicat el

Programa doble

Divendres 15 a partir de les 18.30 hores us hem preparat un vespre amb dues activitats ben diferents.

Aprofitant la presència a Luxemburg de la poeta Maria Cabrera, representant catalana al Printemps des Poètes, hem organitzat una trobada amb ella divendres al vespre.

Maria Cabrera

Ens parlarà de la seva trajectòria com a poeta i rapsoda, recitarà alguns versos, respondrà les nostres preguntes i, al mateix temps, podrem picar i beure alguna cosa. Recordeu que dissabte i diumenge tindreu ocasió d’escoltar-la als recitals del Printemps.

Maria Cabrera Callís (Girona, 1983) és una habitual de recitals de poesia a Catalunya i a l’estranger. Ha publicat els llibres Jonàs, La matinada clara (2009) i La ciutat cansada. És rapsoda de les formacions musicals El pèsol feréstec i Vladivostok, i coorganitza el fanzín literari autogestionat Cor pelut.

En acabar, a les 20.00 hores, la segona part de la nit: seguirem, en pantalla gran, el partit de futbol entre Espanya i Portugal del Mundial de Rússia.

Entrada lliure per a ambdues activitats.