Publicat el

Dinar d’aniversari (només per a socis)

El Centre Català de Luxemburg commemora enguany el 30è aniversari més 1 de la seva fundació. Ens hauria agradat celebrar-lo l’octubre de l’any passat, però ens vam veure obligats a ajornar-lo. Va ser una decisió difícil, motivada per la complexa situació política del moment i pels problemes econòmics que se’n van derivar per als casals catalans.

De tota manera, no volíem deixar passar l’efemèride sense una commemoració adient. Hem quedat, doncs, per anar a dinar tots els socis que ho desitgin. Ens trobarem

diumenge 18 de novembre de 2018
a les 13.00
al Restaurant Bosque FEVI d’Esch-sur-Alzette
(50, Parc Gaalgebierg).

El preu és de 60 euros, amb un menú de 5 serveis (begudes incloses). El restaurant es troba en un marc incomparable i luxós. Ofereix una cuina refinada, inspirada en la tradició catalana, ideada pel chef Fernando Andreu.

Bosque Fevi

Us preguem que confirmeu la vostra participació al 00352- 691425565 o per mail a l’adreça de contacte.