Publicat el

Concert de guitarra barroca amb David Murgadas

Divendres 15 de març, a les 19.15, el local del CCL (88, rue de la Semois; Luxembourg ville) acull un concert de guitarra barroca amb David Murgadas. Es tracata d’un concert especial, el primer d’una sèrie de grans esdeveniments musicals d’aquest 2019.
Es tracta d’un recital dedicat a Danses i pasacalles del segle XVIII que ens presenta el músic
David Murgadas.

David Murgadas

Murgadas és un concertista de guitarra i d’instruments antics de corda polsada amb una llarga experiència. Es va formar amb el mestre José Tomás al Conservatori Superior de Música Oscar Esplà d’Alacant i a l’Escola d’Arts Musicals Luthier. En la seva especialitat, la guitarra, va obtenir les màximes qualificacions. Posteriorment es perfeccionaria al costat de mestres com David Russel, Manuel Barrueco, Jordi Savall, Carles Trepat, Andrew Laurence-King, Paul O’Dette, Hopkinson Smit i alguns altres.

S’ha especialitzat en música antiga al Conservatori de Música de Tolosa de Llenguadoc, on va estudiar el postgrau d’instruments antics i baix continu el 2008. A l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) va completar els estudis de postgrau (2005) i de màster en la Praxi de la interpretació de la música antiga (2010).

Ha estat guardonat en diversos concursos i convidat com a jurat al Concorso Internazionale Anemos (Roma 2006) i al IV Concurso Internacional Valle de Egües (Espanya) entre d’altres. Ha impartit masterclases i conferències al Conservatori Superior de Música de Torrefranca, Di Vibo Valentia, Calabria (Itàlia 2005), al Conservatorio de Música de Puebla (Méxic 2012), al Primer Congrés Internacional d’Interpretació musical a Puebla (Mèxic 2013) i al Festival internacional de guitarra a Chiapas (Mèxic, 2013).

Preus

El preu del concert és de 15 euros per als socis i 18 per als no socis. Hi ha previst un abonament per a diferents concerts (David Murgadas, germans Careta, Alidé Sans) a un preu molt interessant.

L’endemà, tindreu una nova ocasió d’apreciar l’art de David Murgadas, més breument, durant la Grande nuit de la poésie del Printemps des Poètes a Neimënster.