Publicat el

Els Amics de les Arts en concert

Agafeu el calendari i marqueu-hi en vermell (o amb un altre color que cridi l’atenció) dissabte 27 d’abril, perquè aquell dia actuarà a Luxemburg un dels grups més coneguts de la música pop en català:

Els Amics de les Arts

Els Amics de les Arts

El concert tindrà lloc a les vuit del vespre en una sala històrica, el Sang&Klang del Pfaffenthal. El de Luxemburg serà l’últim concert d’una gira europea molt especial dels Amics (que els durà a París, Londres, Brussel·les i Berlín). El grup dedicarà el 2019 a preparar un nou disc i, durant tot l’any, no ha previst cap concert a Catalunya. Això sí, va acceptar la invitació d’alguns casals catalans d’Europa (en un projecte conjunt innovador i engrescador) per oferir alguns recitals gairebé personalitzats en escenaris poc habituals per a ells.

Així en parlen a la seva pàgina web:

Serà un espectacle íntim on els tres pujarem a l’escenari completament despullats (metafòricament) per cantar un seguit de cançons que vestirem (segona metàfora) de manera especial per l’ocasió. Per animar-vos a venir, podríem dir-vos que serà el millor concert de les vostres vides però llavors esdevindria clarament un vaticini de caràcter marcadament hiperbòlic que segurament us faria anar al concert amb un hype (anglicisme) de cal Déu (expressió popular, de tradició catòlica) i tampoc seria plan (barbarisme) perquè ni sabem a quins concerts heu anat tots i cadascun de vosaltres ni hi haurà focs artificals/ballarins/elefants (ironia) ni res per l’estil. Llavors, sortiríeu dient que hi havia que no n’hi havia per tant (recordeu, en català escrivim la T final quan en castellà ho podeu canviar per “tanto”) i això repercutirà negativament en la vostra assistència a un futur concert. Per tant (veieu: “por lo tanto”), veniu i ja ens ho trobarem. Nosaltres ho donarem tot (és un dir) perquè tingueu la millor nit possible.

Nascut el 2005, Els Amics de les Arts és un dels grups més populars del panorama musical català d’avui. Compten amb èxits sonats des del seu debut (amb l’autoproduït Catalonautes, que triomfaria al concurs Sona 9 d’aquell any), acumulen premis (Enderrock, discos d’or, etc.) i concerts davant de milers de persones. No deixeu passar, doncs, l’ocasió de tenir-los a prop en un format intimista. La seva música és un pop intel·ligent, de vegades amb tocs electrònics. La recepta de l’èxit es completa amb unes lletres divertides, históries de cada dia explicades amb molt d’humor. El seu gran hit és, potser, que milers de persones coneguin de memòria moltes de les seves tonades.

Els preus de les entrades seran 20 euros (preu general) i 15 per a socis. Es posaran a la venda a partir del web del grup, però els socis teniu l’opció d’escriure’ns directament a l’adreça habitual per aconseguir la vostra entrada.

Amics de les Arts - Luxemburg