Publicat el

Festival de les Migracions i Saló del Llibre (edició 2019)

Festival migrations 2019

El primer cap de setmana del mes de març (1-3), torna la nostra cita anual al pavelló firal de LuxExpo – The Box, a la ciutat de Luxemburg. Se celebra l’edició 2019 del Festival des Migrations, des Cultures et de la Citoyenneté, que organitza, com cada any, el CLAE.

Centenars d’associacions hi mostraran la diversitat de les comunitats residents a Luxemburg. Seran tres dies de música, debats, diversitat gastronòmica i molt més en un festival que visiten cada any més de 25.000 persones. I, com cada any, la mostra es combina amb una nova edició del Salon du Livre de Luxemburg, punt de trobada d’escriptors, editors i lectors de totes les cultures i llengües presents al Gran Ducat i la seva zona d’influència.

El Centre Català de Luxemburg hi serà present amb una parada d’informació sobre Catalunya i el Centre Català, i de venda de productes gastronòmics que no són fàcils de trobar a Luxemburg (per exemple, caldo Aneto), que trobareu dins el Festival de les Migracions. Evidentment, també estarem presents al Saló del Llibre amb la nostra tradicional llibreria catalana, amb les últimes novetats editorials en català i castellà.

Enguany, a més, tenim una activitat addicional molt interessant: la presentació de la pel·lícula d’animació Black is Beltza, en presència del seu realitzador, el basc Fermin Muguruza, organitzada amb la col·laboració d’AREL.

Aquells que vulgueu i pugueu dedicar algun moment a ajudar-nos en algun dels estands del CCL, sereu més que benvinguts. Podeu enviar un mail amb la vostra disponibilitat a la nostra adreça habitual. Moltes gràcies per endavant.