Publicat el

L’Estiu és teu 2019

La Generalitat ens fa arribar aquesta important informació.

En el marc del servei “L’estiu és teu”, aquest any, la Xarxa d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT) ofereix 3 estades de lleure adreçades exclusivament als infants i joves catalans de 8 a 16 anys inscrits al Registre de catalans residents a l’exterior que vulguin gaudir de l’experiència de compartir l’estada amb altres catalans vinguts d’arreu del món i disposar d’espais lúdics de reforç de la llengua i la cultura catalanes.

Les places del Programa Residents a l’Estranger – l’Estiu és teu són limitades i s’atorgaran per ordre de preinscripció i preferència. L’adjudicació de places dins el programa general de l’Estiu és teu es regeix per les condicions generals d’aquest.

Els tres torns específics per aquest any 2019 són els següents:

Adjuntem Programa exemple estades Catalans 2019 relacionada amb aquestes tres estades.

Preinscripció i reserva:
1. En el cas que estigueu interessats en algun d’aquests torns, i per tal d’agilitzar els tràmits de preinscripció i reserva de plaça, caldrà que envieu un correu electrònic a la bústia del Registre (registrecatalans.exteriors@gencat.cat) fins el 26 d’abril de 2019 informant del torn concret que us interessa i annexant el DNI/passaport de l’infant o jove interessat així com el del seu pare, mare o tutor legal.

2. Posteriorment, i un cop confirmada la reserva de plaça, us enviarem el formulari de sol·licitud específic que caldrà que retorneu degudament emplenat, signat i escanejat a la bústia del Registre.