Publicat el

Recital de Claudia Crabuzza

En col·laboració amb la revista PassaParola i el col·lectiu Folktrip, us presentem un recital que completa les nostres activitats de Sant Jordi (amb la parada de llibres i roses de dimarts 23, i el concert de Els Amics de les Arts dissabte 27):

Claudia Crabuzza

Serà al local (88, rue de la Semois; Luxembourg ville) divendres 26 d’abril, a les 20.00.

Nascuda a l’Alguer, aquesta cantautora ha triat el català com a llengua d’expressió artística. Primer va fundar el grup Chichimeca, amb qui va publicar tres discos. L’abril del 2016 va sortir Com un soldat, el seu primer disc solista. Aquest treball va rebre el reconeixement del premi Tenco, prestigiós guardó musical italià (el primer en guanyar-lo fou el mític Fabrizio de Andrè), i li va tornar a obrir la porta de les principals sales de concerts de Catalunya, on és una habitual des de la gira de promoció del disc Un home del país, homenatge al cantautor Pino Piras.

No us perdeu l’ocasió de descobrir-la en un concert íntim (veu i guitarra), únic a Luxemburg.

Preu (únic): 10 euros.

Claudia Crabuzza