Publicat el

Sant Jordi 2019 #booksandroses

Ja arriba Sant Jordi i enguany hem preparat (amb cert ajut, val a dir) una setmana d’activitats molt completa. Començarem, és clar, dimarts 23 amb l’activitat més tradicional i esperada: la parada de llibres i roses. La trobareu a partir de les 15.30 i fins aproximadament les 20.00, al local (88, rue de la Semois; Luxembourg ville).

Veniu a tafanejar, a passar l’estona i a comprar llibres, és clar. Enguany tenim una molt bona tria de llibres, amb les darreres novetats i molts títols de literatura infantil i juvenil. I, és clar, a més de llibres hi haurà roses, l’altre element indispensable el dia de Sant Jordi.

Passeu pel local i celebrem junts una de les festes més estimades pels catalans!

Les activitats festives continuaran divendres 26 amb el recital de la cantant algueresa Claudia Crabuzza al local i tindran un final gairebé apoteòsic l’endemà, al Sang&Klang, amb el concert del grup Els Amics de les Arts.

Sant Jordi 2019 #booksandroses