Publicat el

Assemblea general, paella i sardanes

Assemblea general, paella i sardanes

Diumenge 8 de setembre tornem a l’activitat i ho fem amb empenta: celebrarem l’Assemblea general, degustarem una paella i ballarem sardanes. Com sempre, serà al nostre local (88, rue de la Semois; Luxembourg Ville).

A les 11.00 us convoquem a tots els socis a l’Assemblea general ordinària de la nostra associació. Aquesta trobada servirà per fer balanç de les activitats i els comptes del 2018, conèixer què prepara el CCL per al futur, rebre informació útil per als catalans residents a l’exterior i, sobretot, formular propostes i crítiques. Per a tota organització és fonamental conèixer l’opinió dels seus membres.

A continuació, a partir de les 13.00, el nostre xef privat prepararà una magnífica paella per agafar prou forces per encarar la nova temporada. Si voleu venir, escriviu-nos sisplau un mail a la nostra adreça de contacte (hem de comptar les racions). El preu és de 20 euros.

Quan acabem, com és tradició, ballarem sardanes (al local o bé al parc del davant). Perquè cap «Fête de la rentrée» seria completa sense unes quantes rotllanes de la dansa més bella de totes les danses que es fan i es desfan.