Publicat el

Festival de les Migracions i Saló del Llibre 2020

Festival des Migrations

Entre finals de febrer i principis de març (28.2 – 1.3), se celebra una nova edició del Festival des Migrations, des Cultures et de la Citoyenneté. Tindrà lloc a LuxExpo gràcies a l’organització i els esforços del CLAE.

Centenars d’associacions hi mostraran la diversitat de les comunitats residents a Luxemburg. En conjunt, seran tres dies de música, debats, diversitat gastronòmica i molt més en un festival que visiten cada any més de 25.000 persones. De fet, l’edició 2019 va batre el rècord d’entitats presents i de visitants i aquest 2020 s’esperen xifres similars.

Com cada any, la mostra es combina amb una mostra d’art i amb el Salon du Livre de Luxemburg, punt de trobada d’escriptors, editors i lectors de totes les cultures i llengües presents al Gran Ducat i la seva zona d’influència.

El Centre Català de Luxemburg hi serà present amb una parada d’informació, venda de productes i de paella (novetat d’enguany que cal agrair al nostre xef), que trobareu en l’espai reservat al Festival des Migrations. Evidentment, també estarem presents al Saló del Llibre amb la nostra tradicional llibreria catalana, amb les últimes novetats editorials en català i castellà.

D’altra banda, dissabte a les 16.50, alumnes de l’aula de música L’Orquestra de Granollers actuaran a l’escenari gran. Es troben de visita a Luxemburg i aprofitarem per escoltar-los dissabte i acollir-los dilluns al local.

En aquesta edició presentem, diumenge a la tarda, una conferència (amb la col·laboració d’AREL): l’escriptor David Castillo ens parlarà dels llibertaris que van participar a la Guerra Civil Espanyola i, anys després, a la Guerra d’Indoxina. Ho farà a partir de la seva darrera novel·la: El tango de Dien Bien Phu.

Voluntaris

Aquells que vulgueu i pugueu dedicar algun moment a ajudar-nos en algun dels estands del CCL sereu més que benvinguts. Podeu enviar un mail amb la vostra disponibilitat a la nostra adreça habitual o posar-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol altre canal. Moltes gràcies per endavant.