Publicat el

ACTIVITAT ANUL·LADA – Calçotada 2020 amb concert d’Alidé Sans

Calçotada

La Calçotada d’aquest 2020 se celebrarà el proper diumenge dia 22 de març a les 13.00 hores.

Com que l’any passat va ser un èxit total, hem decidit repetir ubicació i enguany ens tornarem a trobar a la sala de festes de la Fanfare Keispelt-Meispelt, a la Rue Pierre Dupong número 35, de Keispelt.

El menú consistirà en calçots cuinats per amoroses i expertes mans, salsa d’atmetlles i nyores (portada directament d’Alcover), botifarres, costelles de xai, vi, cava, postres i cafè. Podeu fer la reserva fins el dia 15.3.2020.

Atenent una petició que ens van fer moltes persones després de la Calçotada de l’any passat, en aquesta edició la completarem amb un concert! A més, amb una artista de primera fila: la cantant aranesa Alidé Sans. No només es tracta d’una cantant superlativa, sinó que també sap fer que els seus recitals esdevinguin autèntiques festes, desbordant d’alegria i bon humor. L’any passat ja en vam poder gaudir, al local, però aquesta vegada, en una sala més gran, serà encara millor. Com sempre, actuarà acompanyada del guitarrista Paulin Courtial.

Alidé Sans

Calçotada amb concert d’Alidé Sans: una excel·lent manera de celebrar els 31 anys de la primera calçotada a Luxemburg.

Per formalitzar la reserva, cal que ens envieu un mail a l’adreça de contacte on indiqueu el nom dels participants i, en cas que inscriviu algun menor, quina edat té. Un cop fet això, caldrà fer el pagament al número de compte del CCL: LU42 1111 0921 6616 0000 a la CCP, deixant ben clar el concepte calçotada + nom a l’ingrés.

Preus: 50 euros (adults no socis), 40 euros (adults socis del Centre) i 13 euros (menors de 10 a 15 anys); per als menors de 10 anys és gratuït.