Publicat el

ACTIVITAT ANUL·LADA – Trobada amb Martí Gironell i tast de vins Jean Leon

Dijous 26 de març rebrem dues visites en una: l’escriptor Martí Gironell i un representant del celler Jean Leon.

La força d'un destí
Ens trobarem a les 18.30 al local (88, rue de la Semois; Luxembourg ville) per fer una primera copa de vi i comentar, en companyia de l’autor i amb l’ajut dels integrants del Cafè Literari (que per un dia cambiaran de beguda), la novel·la La força d’un destí. Guardonada amb el premi Ramon Llull 2018 i traduïda a diverses llengües, l’obra recorre la trajectòria de Jean Leon, un català amb una vida, com se sol dir, de pel·lícula.

A continuació, a les 19.00, l’autor Martí Gironell ens parlarà de la novel·la, de Jean Leon i, més en general, de la seva obra. Finalment, arrodonirem la vetllada amb un tast de vins Jean Leon, que ens oferirà un representant de l’empresa a Bèlgica i Luxemburg.

Martí Gironell presentava un informatiu de TV3 quan es va destapar com a escriptor amb El pont dels jueus (2007), que ha estat traduït a diversos idiomes. Després van venir La venjança del bandoler (premi Nèstor Luján), L’arqueòleg (2010), L’últim abat (2012) i El primer heroi (2014). El 2015 va publicar Strappo, la novel·la de l’espoli del romànic català, i el conte infantil El nen dibuixat. Col·labora habitualment en diversos mitjans de comunicació (ElPuntAvui, Sàpiens, El món).

L’entrada és lliure però necessitaríem tenir una idea aproximada dels assistents. Per tant, us voldríem demanar que ens envieu un missatge per fer-nos saber si vindreu com a molt tard el dia 14 de març.