Publicat el

Sant Jordi Confinat

Enguany per Sant Jordi serà impossible trobar-nos com cada any al local per remenar llibres i repartir roses, ateses les circumstàncies que tothom coneix. De tota manera, no volem deixar passar l’ocasió de celebrar Sant Jordi com es mereix. Per fer-ho, hem recuperat el concurs literari «Sant Jordi a mil», que ja vam convocar els anys 2012 i 2013.

El principi del concurs és molt senzill. Hi pot participar tothom i s’acceptarà qualsevol text en català que tingui una extensió màxima de mil paraules. Tots els gèneres són ben rebuts. El guanyador s’anunciarà el dia de Sant Jordi i el premi, un lot de llibres, es lliurarà quan sigui possible.

D’altra banda, amb altres casals europeus, hem organitzat una competició entre els guanyadors dels concursos que organitza cada casal. Per tant, el guanyador del concurs luxemburguès pot aspirar a guanyar la competició europea.

Per als detalls concrets, podeu consultar el document adjunt.

Podeu enviar els vostres textos (per correu electrònic a la nostra adreça de contacte) fins al 20 d’abril a les sis de la tarda. Animeu-vos a participar-hi!

Concurs de Sant Jordi