Publicat el

Xerrada (virtual) de Rolf Tarrach sobre el coronavirus

En aquests dies estranys, un tema únic ens té ocupats i preocupats a tots. Per aquest motiu, hem preparat una xerrada amb un científic de primer nivell: Rolf Tarrach. Malgrat que confessa no ser un expert en la matèria, ens oferirà un punt de vista científic sobre tota aquesta experiència. Evidentment, la xerrada serà en línia, la primera que organitzem d’aquestes característiques, per tal que participeu des de casa.

Aquest dijous, 9 d’abril, a les 18 hores, us convidem doncs a una conversa (via Zoom) amb

Rolf Tarrach

científic i gran amic del Centre Català de Luxemburg.

Rolf Tarrach

Amb una intervenció breu, el professor Tarrach ens parlarà de la situació actual, de les incerteses en la classificació de la població (sans, afectats no detectables, etc) i de la mètrica per comptar vides perdudes o anys de vida perduts. Així introduirà un debat on podreu plantejar dubtes i entre tots intentarem trobar respostes.

Us farem arribar un enllaç i una contrasenya per tal de participar en la trobada virtual. Si hi esteu interessats, escriviu-nos a la nostra adreça habitual. Hi ha un límit tècnic de 100 participants.

Rector de la Universitat de Luxemburg 2005-2015, Tarrach va ser president de l’Associació Europea d’Universitats fins l’any passat. Entre altres mèrits professionals, ha estat catedràtic de Física Teòrica a les Universitats de València i Barcelona, on ha exercit nombrosos càrrecs acadèmics; ha treballat en diverses universitats (des de Houston a Sant Petersburg) i ha estat assessor en matèria científica de la Generalitat de Catalunya i del Congrés dels Diputats. També és membre de la Secció de Ciències i Tecnologia de l’IEC.