Publicat el

Recital virtual de la poeta Helga Simon

Dijous 23 d’abril a les sis de la tarda la poeta Helga Simon ens oferirà un recital virtual. Ha estat una bona notícia que hagi decidit sumar-se d’aquesta manera a la nostra celebració de Sant Jordi des del confinament.

Recital virtual de la poeta Helga Simon Molas

Novament farem la connexió a través de l’aplicació Zoom. Els interessats rebreu un enllaç, el número de la reunió i la contrasenya per connectar-vos-hi.

Helga Simon Molas (Sant Just Desvern, 1991) és doctora en Biomedicina i poeta. Els seus inicis en la poesia es van materialitzar en l’espectacle oral Amb els peus descalços (2016), en companyia de la pianista Clara Aguilar. Amb el llibre A la vora (2017) va guanyar el prestigiós premi Amadeu Oller de poesia. Treballa en un nou llibre de poesia sobre límits, per exemple, entre espai públic i privat: un tema ben present aquests dies.

Era la poeta catalana convidada a participar al Printemps des poètes Luxembourg, festival que s’ha ajornat (en principi) fins a l’octubre. Ha tingut la gentilesa d’oferir-nos una mostra dels seus versos esperant de poder escoltar-la en viu ben aviat.