Publicat el

Conversa amb Jordi Sullà Pascual sobre macroeconomia

Dijous 7 de maig, a les 18 hores, parlarem amb el professor Jordi Sullà Pascual sobre la perspectiva macroeconòmica d’aquesta crisi. Un cop més, ho farem a través de l’aplicació Zoom.

El professor Jordi Sullà compararà breument aquesta crisi amb la de 2008, i ens parlarà del deute públic i de la política fiscal de manera entenedora però amb una anàlisi en profunditat de les dades. A continuació, podrem fer preguntes i obtenir respostes sobre pressupostos estatals i sobre els efectes econòmics a gran escala de la crisi de la COVID-19. Amb tot plegat, mirarem de tenir una idea més clara de què ens espera.

Conversa amb Jordi Sullà Pascual

Si hi voleu participar, envieu-nos un missatge a la nostra adreça habitual i us facilitarem l’enllaç i la contrasenya per unir-vos a la conversa amb Jordi Sullà.

Jordi Sullà Pascual és director del Programa Superior de Gestió Patrimonial, Llicenciat en Cièncias Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona (1976) i MBA d’ESADE (1982). EFPA European Financial Advisor, nº 24. També és membre de l’Institut Espanyol d’Analistes Financiers i de la Junta Directiva de l’EFPA Espanya. En la seva dilatada experiència professional destaquen els càrrecs de cap de Gestió de Patrimonis a Banca Catalana i al BBVA. Actualment és director del Programa Superior de Gestió Patrimonial (PSP) i col·laborador académico de l’Institut d’Estudis Financers.