Publicat el

Conversa virtual amb Joan Dausà

Dimarts 5 de maig mirarem de tenir una idea de com ha afectat l’aturada general als músics, cantants i artistes catalans. Ho farem mitjançant una conversa virtual amb Joan Dausà, actor i cantautor, a les 18 hores a través de l’aplicació Zoom.

El local del Centre Català mai mai ha estat tan ple com pel concert de Joan Dausà el 3 de febrer de 2017. Aquesta vegada ens ha dit «Truca’m» i ho haurem de fer, tot i que sabem perfectament on serà demà. Si bé Dausà canta que caure no feia mal, potser aquesta caiguda generalitzada de l’activitat sí que n’ha fet. Li podrem demanar si tot anirà bé, si vol que aquesta situació no s’acabi mai o, al contrari, sortir-ne serà la gran eufòria.

Conversa virtual amb Joan Dausà

El que no farem és demanar-li que toqui des de la dutxa…

Actor i músic, el seu primer disc Jo mai mai va sumar més de 80 concerts i va culminar en un Palau de la Música amb entrades exhaurides. A més d’un Premi Gaudí a la millor música original per la BSO de Barcelona, nit d’estiu, on també feia un paper. Després va venir la gira del seu segon disc On seràs demà? (70 concerts més, entre ells un Liceu ple de gom a gom) i el Premi Enderrock a la millor cançó d’autor del 2014 per la cançó que donava nom al disc.

El desembre de 2015, Dausà va tancar una etapa increïble i inoblidable, amb dos Palaus de la Música consecutius i de nou amb les entrades exhaurides.

El seu darrer disc Ara som gegants (2018) ha estat tot un èxit. Molt abans de la quarentena generalitzada es va aturar per preparar un nou disc, que es publicarà l’any que ve.