Publicat el

Conversa sobre agricultura amb Alba Balcells

Dilluns 18 de maig a les sis de la tarda us convidem a una conversa sobre agricultura i el sector agroalimentari català amb Alba Balcells, cap de l’Oficina de Relacions Institucionals del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya. Un cop més, serà una xerrada inscrita en el cicle per analitzar les conseqüències del virus i de les mesures per fer-hi front. Per aquest motiu, tindrà com a títol:

El sector agroalimentari català: efectes de la COVID-19

Com hem anat veient, la crisi provocada pel coronavirus ha afectat tots els sectors de l’economia i la societat. Un dels més perjudicats és, tanmateix, un servei que es considera essencial: l’agroalimentari. En parlarem, via Zoom, amb una alt càrrec del Departament d’Agricultura. Balcells ens proporcionarà informació de primera mà sobre com està el sector i què s’està fent des de l’administració per ajudar-lo. Com sempre, un debat completarà la presentació per mirar d’aclarir els dubtes que tinguem.

Conversa sobre agricultura amb Alba Balcells

Si hi voleu participar, escriviu-nos a la nostra adreça de contacte i us farem arribar l’enllaç i la contrasenya.

Alba Balcells (Linyola, 1986) és llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra i té un màster en polítiques locals i participació. La seva vida es divideix entre la política i la docència (com a professora de secundària). Anteriorment va treballar al Parlament de Catalunya com a assessora en qüestons agràries. En l’actualitat fa de Cap de l’Oficina de Relacions Institucionals del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. També cal esmentar que és membre del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres de Catalunya, i sòcia de l’Associació Catalana de Sommeliers.