Publicat el

Xocolata i Contes especial Xesco Boix

Diumenge 31 de gener, a les cinc de la tarda (horari de Luxemburg), presentem una nova trobada Xocolata i Contes, aquest cop especial Xesco Boix. Es tracta d’una activitat infantil per a tots els públics i per a tots els països… mentre ho permetin els fusos horaris. Iniciada pel Casal Català de Quito i altres casals americans, en col·laboració i coordinació amb diferents casals del món, diumenge arribarà a tot arreu.

Xocolata i Contes especial Xesco Boix

L’estructura serà la d’altres vegades: activitats molt breus i molt diverses, on destacaran la xocolata i els contes. Una vegada més, comptarem amb dos grans animadors infantils, Àngel Daban i Noè Rivas, que retran un homenatge al cantautor Xesco Boix. El popular músic i animador infantil hauria fet 75 anys el 3 de febrer i, per tant, vam considerar que seria una bona data per fer-li un petit homenatge i l’Àngel i en Noè li han dedicat aquest text. De fet, en un futur pròxim, li dedicarem un homenatge més orientat a adults.

Si voleu fer xocolata desfeta per gaudir com cal d’aquesta activitat, la Marta i els seus ajudants us expliquen com preparar-ne una de boníssima en aquest didàctic vídeo.

Per participar al Xocolata i Contes especial Xesco Boix, cal inscriure’s utilitzant el formulari disponible aquí… i connectar-se diumenge via Zoom, és clar.