Publicat el

Cafè Literari dedicat a «El càstig» de Guillem Sala

El Cafè Literari torna dijous 28 de gener, a les 18.30, en format virtual per adaptar-se als nous temps i a les restriccions sanitàries. En aquesta ocasió estarà dedicat a la novel·la El càstig, obra del barceloní Guillem Sala. Publicada per L’altra Editorial, no ha deixat ningú indiferent des de la seva aparició el 2020.

Cafè Literari dedicat a El càstig

El llibre narra la complexa xarxa de relacions al voltant d’una professora de secundària, la Sandra, al barri de Sant Andreu de Barcelona. Les coses es compliquen amb l’arribada d’un professor positiu i seductor, i encara més quan un alumne, l’Izan, comet una agressió sexual.

Amb una llengua desenfadada, viva i estripada, i jugant amb els punts de vista, l’autor retrata uns personatges, un barri, una ciutat i una societat. Amb els participants al Cafè debatrem fins a quin punt ho ha aconseguit i com ho ha fet. Segurament el text també ens permetrà divagar sobre política (lingüística, educativa, etc), societat, psicologia i literatura.

Guillem Sala (Barcelona, 1974) és professor de Sociologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va guanyar el Premi Documenta amb Imagina un carrer (Empúries, 2007) i l’any 2019 va publicar La fuga de l’home cranc. Ha publicat relats i novel·les juvenils i ha escrit guions de cinema documental i de ficció. Actualment viu al barri de la Sagrera.

Escriviu-nos a la nostra adreça de contacte abans de dimecres 27 a les 18.00 hores si voleu participar en aquest Cafè Literari dedicat a El càstig. Evidentment aquesta vegada cadascú s’haurà de procurar les galetes i el cafè (o la infusió) com bonament pugui.

També aprofitarem la trobada per parlar de les futures sessions del Cafè Literari.