Publicat el

Calçotada descentralitzada

Per a tots va ser molt dur haver d’anul·lar la Calçotada de l’any passat. Per tant, encara que celebrar una calçotada tradicional no serà possible, no volem quedar-nos sense calçots també aquest any. Volem organitzar, doncs, una Calçotada descentralitzada o en format take-away, que és l’únic que permeten les condicions actuals.

Calçotada descentralitzada

La dinàmica és la següent: diumenge 21 de març els nostres experts calçotaires prepararan packs d’uns vint-i-cinc calçots que haureu de venir a recollir a Meispelt (on tenim la infraestructura necessària). Us els embolicarem bé en paper de diari perquè es mantinguin calents* i, a més, tindreu un pot de salsa per paquet.

El preu de cada paquet és de 20 euros per socis i 25 per als no socis.

D’altra banda, com que l’operació és complexa, hem de ser un mínim de participants confirmats per tirar-ho endavant. Si hi voleu participar, escriviu-nos un missatge a la nostra adreça de contacte i digueu-nos quants packs de calçots + salsa voldreu.

La data límit per a la inscripció és dimarts 9 de març: aquell dia decidirem si tirem endavant el nostre projecte de calçotada descentralitzada/take-away. També serà quan us donem les instruccions pertinents per gaudir dels calçots a casa.

* També els podeu escalfar després al forn: els calçotaires us poden explicar com aconseguir que estiguin perfectes un cop a casa.