Publicat el

Xocolata i Contes especial Aigua

Diumenge 28 ens trobarem en un nou Xocolata i Contes, aquesta vegada al voltant del tema de l’aigua. Començarem a les cinc de la tarda (hora de Catalunya) amb l’estructura que ja coneixeu: una hora d’activitats breus, molt diverses, per a tota la família. Una vegada més, tindrem les cançons d’Àngel Daban i Noè Rivas, manualitats, endevinalles… A més de xocolata i contes, és clar.

Xocolata i Contes especial Aigua

Aquesta vegada hi haurà dues manualitats; però en podeu fer només una si ho preferiu. Vet aquí els materials que necessitareu:

Primera manualitat:

  • Una ampolla o un got alt de vidre
  • Colorant alimentari
  • Aigua
  • Oli
  • Pastilla efervescent

Segona manualitat:

  • Plat de ceràmica
  • Retoladors «dry-erase» com més nous millor
  • Aigua

Aquest Xocolata i Contes especial Aigua serà gratuït a través del programa Zoom i transmès per Casals en Xarxa i les xarxes socials dels casals d’Equador, organitzadors de l’activitat juntament amb el Casal dels Països Catalans de la Plata, l’Orfeó de Mèxic, el centre Català de Luxemburg i el Casal Català de Vancouver.