Publicat el

Informe d’activitats de 2020

Malauradament aquest any encara no sabem quan ni com convocarem la nostra assemblea general anual. Les condicions sanitàries ho fan molt difícil. A més, 2020 va ser un any peculiar en molts aspectes; en el cas del Centre Català com a associació, sobretot per l’organització d’activitats i per la gestió del pressupost.

Informe d'activitats de 2020

El que sí tenim a punt és l’Informe d’activitats de 2020, que podeu descarregar aquí. Hi trobareu una breu descripció, en català, castellà i francès, de totes les activitats que vam aconseguir organitzar l’any passat, acompanyada de moltes fotos. També inclou una mica d’informació sobre les activitats que NO vam poder fer i unes paraules del nostre president.

Dins l’Informe d’activitats de 2020 també us demanem que ens feu arribar els vostres comentaris i opinions, tant sobre les activitats passades com sobre les activitats futures que podríem muntar. Feu-nos arribar qualsevol crítica o observació que tingueu i no dubteu a fer-nos saber en què podem ajudar-vos.