Publicat el

Concurs literari de Sant Jordi 2021

Enguany encara no sabem com celebrarem Sant Jordi. De moment, el que sí sabem és que tindrem concurs literari i, igual que l’any passat, comptarà amb dues etapes: nacional i europea. Aquesta vegada convoquem un premi de narrativa amb dues categories:

  • Curt: de 500 a 1000 paraules
  • Llarg: de 1500 a 2500 paraules
Concurs literari de Sant Jordi 2021

La convocatòria ja és oberta. Hi pot participar tothom i s’acceptarà qualsevol relat en català que s’ajusti a les bases. Anunciarem els guanyadors el dia de Sant Jordi i els premis, un lot de llibres per a cada categoria, es lliuraran quan sigui possible. Llegiu atentament les bases i envieu-nos els textos a la nostra adreça de contacte: teniu temps fins al 8 d’abril.

D’altra banda, amb altres casals europeus, hem organitzat una competició entre els guanyadors dels concursos literaris de Sant Jordi i jocs florals que organitza cada casal, igual que vam fer l’any passat. Per tant, el guanyador del concurs luxemburguès pot aspirar a guanyar la competició europea. Properament farem saber la composició del jurat europeu, però avancem que seran tres escriptors de prestigi, a més del premi per als guanyadors.

Finalment, coneixerem els guanyadors del concurs europeu diumenge 25 d’abril, dia de la Catalunya Exterior.

Trobareu les bases completes del nostre Concurs Literari de Sant Jordi en aquest document adjunt.

Animeu-vos a participar-hi i molt bona sort a tothom!