Publicat el

Concurs literari europeu 2021

Diumenge 25 d’abril, coincidint amb el Dia de la Catalunya Exterior, anunciarem el guanyador del concurs literari europeu del 2021. Igual que l’any passat, els guanyadors dels concursos de Sant Jordi dels casals europeus competiran entre si. També el guanyador luxemburguès, és clar. Els relats participants (en les categories de relat curt i narrativa) seran avaluats per un jurat format per tres escriptors de prestigi:

Concurs literari europeu 2021

Volem agrair als membres del jurat que trobin un moment per llegir i valorar els textos que es presenten a concurs. De passada, us recomanem que feu un cop d’ull a les seves darreres obres:

A més, en aquesta ocasió, els dos guanyadors tindran premi: un curs d’escriptura gentilesa del Laboratori de Lletres, a qui agraïm la col·laboració. En concret, es tracta del curs Imagina i escriu.

L’anunci es farà a zoom i a les xarxes socials en un horari que comunicarem més endavant.

El concurs literari europeu 2021 és una col·laboració dels casals de Brussel·les, Galícia, Ginebra, Lausana, Lisboa, Londres, Luxemburg, Madrid, Munic, Nantes, París, Saragossa, Sevilla, Stuttgart, Tolosa, Vitòria i Zuric.